Basa lianna

  • L003 EAS Lanyard

L003 EAS Lanyard

gambaran: EAS Lanyard

ukuran: 175mm (7")/ngaropéa 

pak-pakan: 5000PCS / ctn, 12KG, 0.022CBM

  • Info produk

EAS Lanyard mangrupikeun asesoris gampang, anu dianggo nganggé tag atanapi pédah anu keras pikeun ngajagi barang dagangan, sapertos tas, jaket kulit, olahraga balap sareng sésana. 

Dibungkus dina hiji tungtung sareng pin di tungtung anu sanés pikeun diasupkeun kana sesah tag. The panjang EAS lanyard tiasa 175mm atanapi ngaropéa.  

Warna EAS lanyard tiasa bodas atanapi hideung. 

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar