Basa lianna

  • Labél lemes Labél AM

Labél lemes Labél AM

gambaran: Insertable AM ​​Label

ukuran: 45.5*11.1*2mm

prekuensi: 58kHz

warna: barkod,bodas,hideung

pak-pakan: 20000PCS / ctn, 13kg, 0.043CBM

  • Info produk

Label lemes anu Insertable bisa diaktipkeun (disposable) atawa non-deactivable (usable) etiket.  Ku luhureun titik, Labél lemes Labél AM gampang dilebetkeun kana kotak, anu saé pikeun toko ranté sareng saterasna. 

Low-harga Insertable AM ​​lemes  Label sayogi sayogi di unggal jinis standar sareng gaya adat sareng tiasa dipasang dina sepré pikeun nampung para pangecér kalayan sumber-tag sareng syarat perlindungan produk di toko anu sanés. 

Spesifikasi listrik
prekuensi : 58kHz / -300Hz
Deactivation : 100%
operasi Jarak: Nepi ka 1.6m pikeun Dual titincakan sistim.

kualitas Spesifikasi

AQL = 1.0
CE / ISO / RoHS / MSDS

Bahan tina Konstruksi
1. perumahan palastik (Polystyrene / poliétilén 0.35mm (0.014) ketebalan.)
2. Resonator
3. Laminate
4. bias
5. napel
6. release Liner

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar