Basa lianna

  • HD001-1 Tangan ngayakeun Detektor Metal

HD001-1 Tangan ngayakeun Detektor Metal

HD001-1 Tangan ngayakeun Detektor Metal

kakuatan: 9V Standar atanapi Rechargeable batre( 270MW)

Frékuénsi operasi: 22kHz

Ayeuna operasi: <50mA

tegangan operasi: 7-9V

Recharging tegangan: 12V DC atawa 9V AC

Suhu operasi: -5℃ nepi 55 ℃

Beurat bersih: 411g

dimensi: 410mm(L)*85mm(W)*45mm(H)

pak-pakan: 20PCS / karton, 13.4KG, 0.067CBM

  • Info produk

Leungeun anu tiasa diisi ulang anu dicekel detektor logam HD001-1 mangrupikeun pangintip Leungeun Detéktor Leungeun Logam anu diciptakeun pikeun nyumponan syarat pasti industri kaamanan.. kagunaan has bakal kaasup pilarian awakna pikeun pakarang karasa dina kadali riungan, kaamanan bandara na wates, mariksa parcels sarta hurup pikeun objék logam jeung logam mana nu disumputkeun perlu kauninga.

HD001-1 Tangan nahan detil Metal Detector: 

kakuatan 9V(6F22)
beroperasi Frékuénsi 22kHz
beroperasi Ayeuna < 50ma
beroperasi tegangan 7V-9V
indikator pisuil: beureum / Héjo LED Sora: Spiker atawa Earphone;(Earphone teu kaasup)
pangawasan Dina / Pareum Pindah; Low sensitipitas Pindah sensitipitas Adjuster
sensitipitas tinggi 15mm di Pin; 45mm di USD 25 cent
sensitipitas low Detektor ukur ngabales logam badag
objék kayaning bedil leungeun, peso, jsb.
ékspor Packing 25 Buah Per karton 0.089CBM
N.W 10.3KG ;G.W 16.5KG
Dimensi Unit 41(L) X 8.5(W) X 4.5(H)cm
Beurat Unit 409G
warna hideung
Kantétan haratis Holster
Kantétan pikeun urutan batré Rechargeable

aplikasi:

cek kaamanan: Ulah mawa barang nu dinyusupkeun, kayaning knives, pakarang, jsb.

pabrik: Ulah aya barang berharga kaleungitan

pendidikan: ulah selingkuh, nyegah tina mawa parabot selingkuh, kayaning telepon, kamus éléktronik, jsb, nalika nalungtik. 

Komponén:

(1) A sabuk holster mountable                                                                 

(2) batre                                                           

jarak deteksi:

panitik: 30-60mm

64 gun leungeun modél: 150mm

6 peso panjang inci: 160mm

Diaméterna bola 20mm Steel: 90mm                                                       

spésifikasi:

kakuatan tegangan: 9V Standar atanapi Rechargeable batre

kakuatan: 270MW

Frékuénsi operasi: 22kHz

Ayeuna operasi: <50ma

tegangan operasi: 7V-9V

Suhu operasi: -5C° mun 55C°

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar