Basa lianna

Nyorot-The Ngaran mun Ménta Loss-pencegahan.

diadegkeun dina 2006, perusahaan kami parantos aktip dina industri ritel global saprak ngadegna, kami ngekspor ka Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa, Asia sareng nagara sareng daérah sanés, nyayogikeun rupa-rupa solusi calakan pikeun konsumén ritel. Kami Alibaba mangrupikeun pembekal emas anu ka-17 dugi sataun 2020, utamina nutupan aplikasi integrasi EAS (Pengawasan Artikel Éléktronik), ESL (Labél Rak Éléktronik) jeung jalma produk produk. Kaseueuran produk urang parantos lulus sababaraha sertifikasi internasional, kawas CE, FCC, UL, jsb.

 

Taun geus kaliwat, sareng dinten anu Sumedang dina rancana ngabijikeun pangaruhna dina bidang ritel sareng langkung saé ngalayanan para nasabah sareng masarakat dina peran anu paling dipercaya. - ngajantenkeun ritel anjeun langkung saé ngaliwatan solusi ritel kami.

Kami saleresna ngabagéakeun babaturan ti sakumna dunya pikeun nganjang di Sorangan, sareng ngarepkeun ngadegkeun hubungan jangka panjang sareng anjeun dina waktos anu caket.

Taros Kami

  • Tel: +86-21-52353905
  • Fax: +86-21-52353906
  • Email: hy@highlight86.com
  • alamat: kamar 803, gedong 1, Prona Usaha Plaza, teu. 2145 Jinshajiang Jalan, Putuo District, Shanghai