сите категории

Други јазици

  • RL010 Етикета за шиење
  • RL010 Етикета за шиење

RL010 Етикета за шиење

Опис: Етикета за шиење

Фреквенција: 8.2MHz

Димензија: 43 * 60мм / прилагодено

  • Производ Информации

Означување на изворот е примена на безбедносни ознаки EAS на изворот, добавувачот или производителот, наместо на малопродажната страна на ланецот. За малопродажбата, означувањето на изворот го елиминира трошокот за работна сила потребен за да се применат самите ознаки EAS и го намалува времето помеѓу приемот на стоката и кога стоката е подготвена за продажба. За добавувачот, главната придобивка е зачувување на естетиката за пакување на мало со олеснување на примената на безбедносните ознаки во пакувањето на производот. Означувањето на изворот овозможува да се сокријат ознаките EAS и потешко да се отстранат.
Брзата примена на етикети EAS, соодветна за процеси на комерцијално пакување, беше усовршена преку модификации на стандардните апликатори за етикети чувствителни на притисок и беше развиена и воведена од Крег Патерсон (Ноксвил, Тенеси), првично за касетите за печатење Хјулит Пакард. Денес, стоките за широка потрошувачка се обележуваат со голема брзина со ознаката EAS вклучена во пакувањето или во самиот производ. 

Етикетата за шиење RF е еден вид обележувач за крпа. Материјалот, големината, печатењето за шиење етикета е кусомизиран. AM-шиената плоча е достапна и во Highlight. 

ОНЛАЈН ИСТРАУВАЕ

Контактирајте нѐ

  • Тел: + 86-21-52353905
  • Факс: +-86 21 52353906-
  • Е-пошта: hy@highlight86.com
  • Адреса: Соба 818-819-820, зграда Б, Св. Ноа, бр. 1759, патот Јиншаџијанг, округ Путуо, Шангај, Кина.