сите категории

Други јазици

Професионални луѓе се спротивставуваат на производителот
Бројач на луѓе HPC015S WIFI IR Зрак
Бројач на луѓе за камери HPC008
Броење на инфрацрвени луѓе HPC005
HPC009 Надземна продавница за малопродажба на луѓе тезга
Податоците за преземање диск на HPC015U U ги пријавуваат луѓето што ги бројат
Бројач на зраци за HPC015C IR
HPC168 3D автоматска контра камера за автобуси
HPC168 3D автоматска камера за броење патници за автобус
Бројач на патници за автобус со камера HPC099
Броење патници на автобус со камера HPC088
Бројач на патници за автобуси HPC086
HPC169 Vehicle passenger occupancy detection system
Броење возила HPC199 AI
Луѓето со HPI198 AI се спротиставуваат на пребројување на сообраќајот во гужви
Луѓе што бројат Систем за мониторинг на зафатеност Систем за контрола на луѓе
Насочен шалтер за клиенти HPC004
Насочен шалтер за клиенти HPC004
LT001 Мал компјутер за бројач на луѓе
Бројач за лица HPC001
Електронски шалтер за посетители HPC002

Контактирајте нѐ

  • Тел: + 86-21-52353905
  • Факс: +-86 21 52353906-
  • Е-пошта: hy@highlight86.com
  • Адреса: Соба 818-819-820, зграда Б, Св. Ноа, бр. 1759, патот Јиншаџијанг, округ Путуо, Шангај, Кина.