сите категории

Други јазици

  • HPC009 Надземна продавница за малопродажба на луѓе тезга
  • HPC009 Надземна продавница за малопродажба на луѓе тезга

HPC009 Надземна продавница за малопродажба на луѓе тезга

 

1. Неспоредлива технологија

2. RS485 / RS232 / RJ45

3. Референца за животна средина

4. Откривање на луѓе

5. Создавање на пат

6. Да се ​​избројат вкупниот сообраќај, податоците за престој, просечното време на престој,

бројот на луѓе на секој кат, густината на сообраќајот на сите позиции.

7. Да се ​​бројат сообраќајот, обемот на продажба, бројот на зделка, стапката на купување

и потоа изгради и извезува датотека EXCEL.

8. Дневните, месечните и годишните податоци може да се споредат и извезуваат во

различна форма за ваша анализа и интеграција

 

  • Производ Информации

 

 

 

HPC009 Надземна продавница за малопродажба на мало користи најнапредна технологија и точноста може да биде 95-98%.

Инсталирањето на броењето на луѓето од камерите е „Приклучи и играј“.


Пазарот

Ние поддржуваме анализа на проток на клиент за малопродажна индустрија, галерија, парк, сценски места, транспортна клучка,

Преполн плоштад, автобус и така натаму

 

Со шалтер за HPC009 надземни продавници за малопродажба, ќе добиете:

Податоци за проток на клиенти со висока точност

Табела за детален извештај за податоци

Проток на клиенти во реално време на секој кат

Секоја промена на податоците за протокот на клиенти и просечните податоци

Колку луѓе сега купуваат

Густина на проток на клиент на различни локации

Просечно време на престој на посетителите

Стапката на купување

Податоците можат да се извезуваат во различна форма за анализа и интеграција

Податоците можат лесно да се интегрираат во POS / ERP системот

 

Инсталација - Приклучете и играјте

 

 

1. RJ45 мрежен интерфејс

Преку RJ45 интерфејс, програмата на клиенттол гледа или поставува работен статус

И работи со параметри. Во исто време, бројачот HPC009 доставува податоци за протокот на патници до назначениот сервер

Во реално време преку мрежниот интерфејс RJ45.


2. Интерфејс за композитен видео излез

Може да се поврзе со дисплеј монтиран на возило за визуелно прикажување на резултатите од броењето на патниците.

Исто така, може да се поврзе со видеорекордер монтиран на возило за да ги зачувате динамичните видео снимки на патниците од патувањето и

Полетување во реално време.


3. Интерфејс RS485 или интерфејс RS232

Обезбедува еднонасочен RS485 или RS232 за опрема од трети страни за вршење разговори со податоци, прилагодување на стапката на бауда и ID-кодот за комуникација.

 

димензии:
 


 

 

 

Инсталација на софтвер со Сервер кутија:

Серверската кутија се користи за HPC009 од нашата компанија за извоз на извештајот за податоци, прилагодување. Може да распореди ан

Независен статистички систем брзо и да биде поврзан со 40 комплети луѓе што се контра најмногу.

 

 

 

Услужниот интерфејс на полето за сервисирање

Постојат два начина да се поврзете со полето за сервисирање, а различните начини на поврзување пристапуваат до полето за сервисирање

Со различни адреси:

1 、 WIFI врска

Кога бројачот за луѓе HPC009 е директно поврзан на WIFI мрежата на полето за сервисирање, конфигурирајте го

Адресата на серверот на луѓето им одговара на: 192.168.12.1/report/get.php

 

Кога мобилниот телефон ја користи WIFI мрежата на полето за сервисирање за пристап до статистичкиот извештај на полето за сервисирање,

И пристап до 192.168.12.1 со прелистувачот за мобилни телефони.

 

2 、 Интернет врска

Кога HPC009 бројачот е поврзан со полето за податоци преку мрежниот кабел со помош на WIFI рутерот,

IP-адресата автоматски ја доделува DHCP. Прво, поврзете ја IP-адресата на полето за сервисирање.

 

 

 

ОНЛАЈН ИСТРАУВАЕ

Контактирајте не

  • Тел: + 86-21-52353905
  • Факс: +-86 21 52353906-
  • Е-пошта: hy@highlight86.com
  • Адреса: Соба 818-819-820, зграда Б, Св. Ноа, бр. 1759, патот Јиншаџијанг, округ Путуо, Шангај, Кина.