сите категории

Други јазици

  • Означување на изворите на ЕАС
  • Означување на изворите на ЕАС

Означување на изворите на ЕАС

Опис: AM / RF Ознака за мека уметност 

Димензија: 64.8 27.5 * * 6.6mm

Фреквенција: 8.2MHz / 58KHz / 66KHz или прилагодено

Пластична боја: Бело или баркод

Заклучи: Стандардна или супер заклучување

Пакување: 2000 парчиња / ctn, 9.5 kg, 0.02 cbm

  • Производ Информации

Означувањето со изворот е примена на безбедносните ознаки на EAS на изворот, добавувачот или производителот, наместо на малопродажната страна на ланецот. За малопродажбата, означувањето на изворот го елиминира трошокот за труд потребен за да се применат самите ознаки EAS и го намалува времето помеѓу приемот на стоката и кога стоката е подготвена за продажба. За добавувачот, главната придобивка е зачувување на естетиката за пакување на мало со олеснување на примената на безбедносните ознаки во пакувањето на производот. Означувањето на изворот овозможува да се сокријат ознаките EAS и потешко да се отстранат.
Брзата примена на етикети EAS, соодветна за процеси на комерцијално пакување, беше усовршена преку модификации на стандардните апликатори за етикети чувствителни на притисок и беше развиена и воведена од Крег Патерсон (Ноксвил, Тенеси), првично за касетите за печатење Хјулит Пакард. Денес, стоките за широка потрошувачка се обележуваат со голема брзина со ознаката EAS вклучена во пакувањето или во самиот производ. 

ОНЛАЈН ИСТРАУВАЕ

Контактирајте не

  • Тел: + 86-21-52353905
  • Факс: +-86 21 52353906-
  • Е-пошта: hy@highlight86.com
  • Адреса: Соба 818-819-820, зграда Б, Св. Ноа, бр. 1759, патот Јиншаџијанг, округ Путуо, Шангај, Кина.