сите категории

Други јазици

Тешка ознака на ЕАС
Ознака против крадец
Безбедносна ознака за малопродажба
AM тврда ознака
Ознака EAS 58KHz
Ознака за безбедност на мало
Ознака EAS 58KHz
Ознака за безбедност на AM
Безбедност на ЕАС
Triangle Tag
Ознака со водена капка
Flat Pencil Tag
EAS Означи AM
AM 58KHz Tag
EAS AM 58KHz Tag
Ознака за безбедност на мало EAS
AM Ознака за безбедност на мало
AM Tag 58KHz
Ознака за безбедност на облека
Ознака за безбедност на облеката
Ознака за аларм за облека
Тешка ознака AM
Ознака на ЕАС
AM Pencil Tag
Ознака за аларм EAS
Безбедна пластична ознака
Dual-frequency Tag
Хард таг против кражба
Мики Таг Ознака
Кабелски брави
Ознака на лента
Т-ознака за безбедност на мало
EAS Padlock Tag
Mini Square Tag
Ознака на ЕАС
RF 8.2MHz Tag
Large Square Tag
EAS Round Tag
RF тврда ознака
EAS AM Pencil Tag
EAS Security Padlock Tag
EAS 8.2MHz Tag
Додаток за ЕАС
RF Pencil Tag
8.2MHz Tag
EAS RF 8.2MHz Tag
EAS Round Hard Tag
RF Plastic Tag
Mini Golf Tag
H013-54 RF tag
Sensor Big Golf Tag
Ознака за голф
Ознака за безбедност на облека
Безбедносна тврда ознака
Retail Security Round Tag
Antitheft Round Tag
EAS Round Tag RF
RF Antitheft Tag
RF Retail Security Tag
EAS RF Security Tag
EAS RF Clutch Tag
Triangle Tag
Ознака за накит RF
RF Alarm Tag
8.2MHz Security Tag
8.2MHz Antitheft Tag
EAS RF 8.2MHz Tag
RF 8.2MHz Plastic Tag
EAS 8.2MHz Plastic Tag
EAS 8.2MHz Round Tag
Package Protect Tag

Контактирајте нѐ

  • Тел: + 86-21-52353905
  • Факс: +-86 21 52353906-
  • Е-пошта: hy@highlight86.com
  • Адреса: Соба 818-819-820, зграда Б, Св. Ноа, бр. 1759, патот Јиншаџијанг, округ Путуо, Шангај, Кина.