Basa liyane

  • SL002 Stop Kunci

SL002 Stop Kunci

Description: Stop kunci

ukuran: 39*19*18mm

Diameter bolongan: 4.5/6mm

kunci: ngunci Magnetic

warna: Abang utawa disesuaikan 

packing: 1000pcs / CTN, 8KG, 0.019CBM 

  • Info Product

Tutup mandheg umume digunakake kanggo ngunci mburi pancing beting supaya wong ora bakal nggawa barang sing ana.

Yaiku kanggo adol mall, toko chain, papan pameran, toko digital, etc. Hentikan kunci ora mung nduweni efek tampilan sing apik, nanging uga bisa nyingkiri nyolong & ngrusak.

Kunci mandheg SL002 kanggo pancing tampilan siji. Ukarane bisa 4.5, 6mm pancing. Werna wis disesuaikan. Tombol magnetik yaiku D016. 

Ana 6 model stoplock ing Sorotan saiki. 

Kanggo pancing siji: SL001, SL002, SL003, SL005

Kanggo pancing pindho: SL004 lan SL006 

SL001-EAS-Stoplock-Professional-Produsen

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar