Basa liyane

  • Tag Keamanan kanggo susu Can

Tag Keamanan kanggo susu Can

Description: Tag Keamanan kanggo susu Can

ukuran: 42*48mm

frekuensi: 8.2MHz / EM

warna: selaras 

packing: 250pcs / CTN, 8KG, 0.028CBM

  • Info Product

Tag Keamanan kanggo susu Can

Susu Bisa ditrapake kanggo susu bubuk susu, peralatan olahraga, lan sawetara alat daya. Mesthi wae deteksi pencurian banget visual. Susu bisa dikunci nganggo inti baja.

Desain cerdas nggawe luwih gampang pangguna lan mriksa tanggal produksi.

Ukuran sing beda kanggo komplong sing beda-beda. Opo meneh, kita uga dirancang tag pabrik bisa nganggo. 

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar