Basa liyane

  • Tag Keamanan Optical

Tag Keamanan Optical

Description: keamanan Tag Optical

ukuran: 27*28mm 

frekuensi: 58KHz / 8.2MHz

warna: Grey utawa disesuaikan 

kunci: Teknik

Kunci: OPR001 detector mechanical 

packing: 1000pcs / CTN, 11KG, 0.028CBM 

  • Info Product

Tag Optical

iki entheng, tag unobtrusive lenggah rapi ing lengen larang, kacamata Desainer. 

Saliyane, tag optik migunani kuwat bisa diatur pas kaca tingal panah.

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar