Basa liyane

  • RL010 Sew-in Label

RL010 Sew-in Label

Description: Label Sewing in

frekuensi: 8.2MHz

ukuran: 43*60mm / selaras

  • Info Product

Source tagging punika aplikasi saka tags keamanan EAS ing sumber, Supplier utawa Produsèn, tinimbang ing sisih toko saka chain. Kanggo pengecer, sumber tagging ngilangake beyo pegawe needed kanggo aplikasi tags EAS piyambak, lan nyuda wektu antarane panrimo saka barang dagangan lan nalika dagangan siap for sale. Kanggo Supplier, entuk manfaat utama punika pengawetan saka estetika toko packaging dening easing aplikasi saka tags keamanan ing packaging produk. Source tagging ngidini tags EAS kanggo ndhelikke lan liyane angel kanggo mbusak.
Aplikasi-kacepetan dhuwur saka label EAS, cocog kanggo pangolahan packaging komersial, iki sampurna liwat modifikasi kanggo meksa-sensitif standar applicators label lan iki dikembangaké lan ngenalaken dening Craig Patterson (Langkawi, Tennessee), pisanan kanggo cartridges print Hewlett Packard. dina iki, barang konsumen sing sumber diwenehi ing kecepatan dhuwur karo label EAS tergabung menyang packaging utawa produk dhewe. 

Label RF Sew-in minangka jinis panyegelan kanggo kain. Materi, ukuran, percetakan kanggo label jahitan kusom. Kancing jahit AM uga kasedhiya ing Penting. 

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar