Basa liyane

  • Susu bisa Tag

Susu bisa Tag

Description: Susu Gedhe Bisa Luwih aman

ukuran njaba: 144*52mm           

ukuran utama: 125*28mm

frekuensi: 8.2MHz / 58KHz / loro-lorone 

packing: 100pcs / CTN, 17KG, 0.09CBM 

  • Info Product

Susu bisa Tag

Susu Bisa ditrapake kanggo susu bubuk susu, peralatan olahraga, lan sawetara alat daya. Mesthi wae deteksi pencurian banget visual. Susu bisa dikunci nganggo inti baja.

Desain cerdas nggawe luwih gampang pangguna lan mriksa tanggal produksi.

Ukuran sing beda kanggo komplong sing beda-beda. Opo meneh, kita uga dirancang tag pabrik bisa nganggo. 

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar