Basa liyane

  • L003 EAS Lanyard

L003 EAS Lanyard

Description: EAS Lanyard

ukuran: 175mm (7")/kustomisasi 

packing: 5000pcs / CTN, 12KG, 0.022CBM

  • Info Product

EAS Lanyard minangka aksesoris gampang, sing digunakake kanthi tag utawa pin sing keras kanggo nglindhungi barang dagangan, kayata tas, jaket kulit, balapan olahraga lan sapiturute. 

Nyambung siji ing mburi kanthi jupuk ing mburi liyane kanggo dilebokake ing hard tag. Dawane lanyard EAS bisa dadi 175mm utawa disesuaikan.  

Werna lanyard EAS bisa dadi putih utawa ireng. 

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar