Basa liyane

  • Label AM sing bisa diliseni

Label AM sing bisa diliseni

Description: Label AM Insertable

ukuran: 45.5*11.1*2mm

frekuensi: 58kHz

warna: barcode,putih,ireng

packing: 20000pcs / CTN, 13kg, 0.043CBM

  • Info Product

Label AM sing bisa diliseni bisa dipateni (nganggo) utawa non-deactivable (iso digunakke) label.  Kanthi ndhuwur titik, Label AM sing gampang dilebokake gampang dilebokake ing kothak, sing trep kanggo toko chain lan liya-liyane. 

Low-rega Insertable AM ​​alus  Label kasedhiya ing macem-macem gaya standar lan adat lan kasedhiya ing lembaran kanggo nyakup para pengecer kanthi tag sumber lan syarat perlindungan produk ing toko liyane. 

Specifications Listrik
frekuensi : 58kHz / -300Hz
deactivation : 100%
Operating Distance: Nganti 1.6m kanggo Dual pancikan sistem.

Quality Specifications

AQL = 1.0
M / ISO / RoHS / MSDS

Bahan saka Construction
1. omah plastik (Polystyrene / poliethelin 0.35mm (0.014) kekandelan.)
2. Resonator
3. laminate
4. bias
5. Tape
6. release Liner

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar