Basa liyane

  • HPC015S WIFI IR Beam wong counter

HPC015S WIFI IR Beam wong counter

ukuran: 75*50*23mm

Data mriksa: Ponsel / PC 

sambungan: Wifi

baterei: Baterei AA

data: Data mlebu metu

warna: Ireng utawa Putih

Teknologi: balok inframerah

Layar LCD: kasedhiya

  • Info Product

HPC015S  wong infra infra (Versi WIFI) ukuran cilik lan baterei-kuat.

Setelan parameter lan browsing data bisa ditindakake liwat smartphone.

HPC015S piranti lunak jaringan wong counter (Versi Wifi) mriksa data saka server kepala kantor kanthi PC,

komputer,Laptop,Seluler ora kira kapan lan ing endi.

Utamane digunakake kanggo ngetung lalu lintas manungsa ing njaba lan metu, papan instalasi ora duwe pasokan komputer lan daya

uga bakal pas.

 HPC015S  infra infra  wong counter (Versi WIFI)

1.  Isi Paket

Mbukak kothak kemasan, ana RX (panrima), a TX (pemancar), rong batre litium sing bisa diisi ulang,

pangisi daya, kaset kaping pindho, rong kurung sing dipasang lan wrench cilik.

2: Instalasi Plate Tutup

Ana kurungan cambered ing sisih ndhuwur panrima lan pemancar. Gunakake jempol tangan loro kanggo mencet

piring tutup lan dhasar, banjur bukak piring tutup kanthi ati-ati. Sawise instalasi lan setelan rampung,

piring tutup bisa dideleh.

 

3:  Pambuka Panel Panampa

4: Panganggone Pangisi daya

Yen kapasitas baterei isih kurang, mangga gunakake pangisi daya sing cocog kanggo ngisi.

Proses ngisi maksimal 6 jam. Lampu indikator ijo urip sawise baterei wis kebak.

Pangisi daya bisa ngisi rong baterei lithium sekaligus. Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=jw&sl=en&tk=911046.775542 from this server. That’s all we know. ” baterei kudu arah arah cahya petunjuk.

 

5:Konfigurasi Penerima

Sampeyan kudu nyiapake smartphone kanthi fungsi WIFI kanggo ngrampungake konfigurasi, 

Ngalih konten layar tampilan menyang "Terusake tekan AP" antarmuka, dawa ngenteni kanggo 5 detik nganti layar dituduhake "Mlaku"

lan wektu mundur. Bukak WLAN saka smartphone, telusuran jaringan WIFI,

sampeyan bisa nemokake hotspot jaringan sing dijenengi "wong Counter", banjur gabung karo jaringan lan priksa manawa sambungan jaringan bisa sukses.

 6: Data Browsing

Klik "DATA DAFTAR” tombol ing kaca mlebu, banjur sampeyan bisa nelusuri total data saben dina ing pungkasan 30 dina lan total data saben wulan ing pungkasan 12 wulan. Sampeyan bisa mbusak data dina iki kanthi ngeklik "Busak” tombol.

 

Data ing layar tampilan bakal dibersihake kanthi otomatis sadurunge mbukak wektu saben dina. Data ing total lan metu saka wektu mbukak menyang wektu cedhak bakal ditampilake, lan data ora kena pengaruh karo panggantos baterei.

 HPC015S piranti lunak jaringan wong counter (Versi Wifi)

Duwe 2 Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=jw&sl=en&tk=664556.790620 from this server. That’s all we know. ,nyambung karo sensor ing Wifi, kantor pusat mriksa data ora ketompo kapan lan ing ngendi 

Piranti lunak jaringan 

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar