Basa liyane

  • HPC168 3D Kontol counter penumpang otomatis otomatis kanggo bis

HPC168 3D Kontol counter penumpang otomatis otomatis kanggo bis

Counter penumpang HPC168 

Tingkat akurasi sing dhuwur

Pelacakan GPR

Entuk lan In

Anti-goyangake

3D teknologi

Klik-siji setelan

  • Info Product

Mangga priksa ngisor iki video cekak kanggo kamera counter penumpang otomotif HPC168 3D kanggo bis

ringkesan

HPC168 3D Kontol counter penumpang otomatis otomatis kanggo bis digunakake ing bis, pelatih, Méter lan lapangan transportasi umum kanggo penawaran lapangan transportasi umum. Nduwe prosesor media komunikasi sing berprestasi tinggi kanthi mesin percepatan hardware video video Hisilicon. Diadopsi karo model algoritma ambane dual kamera kanthi pamekaran, nganakake deteksi dinamis ing bagean silang, tilase lan gerakan gerakan target penumpang, lan giliran, entuk data aliran penumpang wektu nyata kanthi tliti, nyedhiyakake antarmuka RJ45 utawa RS485 kanggo nganakake interaksi data lan enggo bareng karo peralatan pihak katelu, sing trep banget kanggo pangembangan data jero

 

 

Fungsi utama saka HPC168 3D Kontol counter penumpang otomatis otomatis kanggo bis 

  • Setelan siji klik: tutul tombol putih, imbuhan bakal rampung kanthi otomatis ing 5 detik, sampeyan malah ora kudu nyambungake komputer kanggo nyetel imbuhan kasebut. (mangga ora ngadeg ing sangisore counter nalika nyetel)
  • Algoritma anti-goyangake gambar sing wis dibangun, adaptasi lingkungan sing kuwat;
  • Fungsi koreksi Algoritma, sudut lensa adaptif, informasi fokus, ngidini sudut amba tartamtu kanthi arah horisontal;
  • Ketepatan counting ora kena pengaruh wangun awak penumpang, warna busana, werno rambut, topi lan selendang, etc.
  • Ketepatan counting ora kena pengaruh penumpang liwat, nyebrang liwat, lan ngalangi lalu lintas;
  • Dhuwur watesan bisa disetel ing target, kesalahan koper penumpang bisa disaring;
  • Kanthi status saklar lawang bis minangka kahanan pemicu, diwiwiti diwilang nalika dibukak, njupuk data statistik wektu nyata, lan mandheg ngétung nalika lawang ditutup;
  • Kemungkinan kuwat lan portabilitas, bisa dipasang miturut jumlah lawang kendharaan;
  • Ora kena pengaruh musim lan cuaca, ora kena pengaruh saka bayangan utawa bayangan, ora kena pengaruh saka lampu njaba, kanthi otomatis ngaktifake sinaran inframerah ing wayah wengi supaya akurasi pangenalan sing padha;
Gampang diinstal, dhukungan 180°instalasi, adaptasi lingkungan sing kuwat




HPC168 3D Kontol counter penumpang otomatis otomatis kanggo bis bisa diatur saka 0-180 derajat, kanggo nyukupi kabeh syarat instalasi mobil penumpang. Cara wiring sing dibangun bisa nggabungake integrasi HPC168 counter lan lingkungan mobil mobil penumpang.

 

 


 

HPC168 3D Kontol counter penumpang otomatis otomatis kanggo bis nganggo desain terintegrasi sing nggabungake kamera jero lan dewan kontrol utama, saengga nyuda faktor gangguan ing informasi gambar kamera nganti paling asor, lan bisa uga kanggo nyuda tingkat kesulitan tingkat wiring konstruksi. Mode debug siji-tombol kanthi cepet bisa ngrampungake koleksi paramèter lingkungan sing dibutuhaké kontra HPC168 , kanthi ora ana pitulung saka terminal peralatan liyane.


 


 


 

HPC168 3D Kontol counter penumpang otomatis otomatis kanggo instalasi bus Live 

 

 

 HPC168 3D Kontrol counter penumpang otomatis menehi antarmuka data sing sugih:

 1. RJ45 antarmuka jaringan

Via RJ45 antarmuka lan sambungan HPC168 kontra, tampilan program alat klien utawa nyetel status kerja lan ngoperasikake paramèter.

Sanalika, Kontra HPC168 ngirim data aliran penumpang menyang server sing wis ditemtokake kanthi nyata ing antarmuka jaringan RJ45.

2. Antarmuka output video komposit

Bisa nyambung karo tampilan kendharaan kendaraan kanggo nampilake asil pangétung penumpang kanthi visual. Uga bisa digandhengake karo perekam video sing dipasang ing kendharaan kanggo nylametake video dinamis sing dinamis lan saya cepet.

3. Antarmuka RS485 utawa antarmuka RS232

Nyedhiyakake RS485 utawa RS232 sepisan kanggo piranti pihak katelu kanggo nindakake telpon data, kustomisasi kode baud lan kode ID komunikasi.

4. Sinyal ngalih lawang kendharaan

Bisa nampa input sinyal ngalih lawang voltase 8-36V. Counter HPC168 mandheg ngétung yen lawang kendharaan ditutup,

Lan kanthi otomatis diwiwiti diwilang nalika lawang kendharaan dibukak.

 

  485                      232                  
      Antarmuka jaringan
       Antarmuka video

      Ngalih lawang kendaraan   

    Antarmuka komunikasi                                       RS485

RS232

Mbandhingake kamera counter penumpang otomatis otomatis HPC168 3D kanggo bis karo liyane 




PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar