Basa liyane

  • HD001-1 Tangan nyekel Detektor Logam

HD001-1 Tangan nyekel Detektor Logam

HD001-1 Tangan nyekel Detektor Logam

Power: 9V Standard utawa Rechargeable baterei( 270MW)

frekuensi Operating: 22kHz

Saiki operasi: <50mA

Tegangan Operating: 7-9V

Recharging voltase: 12V DC utawa 9V AC

suhu Operating: -5℃ kanggo 55 ℃

Bobot resik: 411g

Ukuran: 410mm(L)*85mm(W)*45mm(H)

packing: 20pcs / karton, 13.4KG, 0.067CBM

  • Info Product

Tangan sing bisa diisi ulang sing dicekel logam HD001-1 minangka Detektor Detektif Hand Held Metal sing dirancang kanggo nyukupi syarat sing tepat saka industri keamanan. Efesus khas bakal kalebu search awak kanggo senjata nyerang ing kontrol akeh, Airport keamanan lan wewatesan, mriksa parcels lan aksara kanggo obyek logam lan logam ngendi wae sing didhelikake perlu dideteksi.

HD001-1 Tangan nyekel rincian Detektor Metal: 

Power 9V(6F22)
operate Frequency 22kHz
operate Saiki < 50MA
operate voltase 7V-9V
indikator visual: Red / Green LED Swara: Speaker utawa Earphone;(Earphone ora klebu)
Control On / Off Ngalih; Low sensitivitas Ngalih Sensitivity adjuster
Sensitivity dhuwur 15mm ing Pin; 45mm ing USD 25 sen
Sensitivity Low Detector mung nanggepi logam ageng
obyek kayata bedhil tangan, piso, etc.
kaca Packing 25 Potongan Per Carton 0.089CBM
N.W 10.3KG ;G.W 16.5KG
Cakramanggilingan Unit 41(L) X 8.5(W) X 4.5(H)cm
Bobot saka Unit 409G
warna Black
Lampiran kanggo free holster
Lampiran kanggo supaya baterei

aplikasi:

mriksa keamanan: Supaya nggawa dhedhemitan, kayata lading, bedhil, etc.

pabrik: Supaya barang rusak

Education: supaya mbeling, nyegah saka mbeta pribadi mbeling, kayata telpon, kamus elektronik, etc, nalika nliti. 

Component:

(1) A sabuk holster mountable                                                                 

(2) baterei                                                           

kadohan deteksi:

Pin: 30-60mm

64 gun tangan model: 150mm

6 piso dawa inch: 160mm

Diameter werni 20mm Steel: 90mm                                                       

Keterangan:

Power Tegangan: 9V Standard utawa Rechargeable baterei

Power: 270MW

frekuensi Operating: 22kHz

Saiki operasi: <50MA

Tegangan Operating: 7V-9V

suhu Operating: -5C° kanggo 55C°

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar