Basa liyane

  • EAS Spider Tag

EAS Spider Tag

Description: EAS Spider Tag

ukuran: 57*54mm

frekuensi: 58KHz / 8.2MHz

warna: Ireng utawa disesuaikan

kunci: ngunci Magnetic

Cara weker: 2 utawa 3 weker

Dawane kabel: 4 kabel, 60cm saben

packing: 100pcs / CTN, 9KG, 0.036CBM

  • Info Product

Duwe produk dikunci ing kandhang utawa lemari pertunjukan menehi akeh toko kanggo masalah pelanggan, sing nyebabake perwakilan sing kurang. Spider Wrap bisa mbantu ngrampungake masalah kasebut. Bungkus laba-laba duwe 4 kabel kabel kerajinan udhara sing envelope lan cinch kanthi rapet ing sauntara barang sing dibungkus. Lebokake laba-laba muni weker nalika ana sing nyoba nglereni kabel utawa tempers nganggo barang dagangan.

Mupangat bungkus laba-laba nyedhiyakake kalebu:

1)       Pelanggan duwe pengalaman sing luwih apik amarga bisa mbukak tampilan kanthi bebas

2)       Produk spider spider luwih gampang kanggo didol lan nampilake produk kaya sing dikarepake

3)       Merchandise tetep aman lan risiko nyolong diontrol

4)       Staff yakin yen barang sing ngemas tetep utuh lan tetep aman

5)       Tenaga kerja dodolan bisa digunakake kanthi efisien kanggo adol luwih akeh produk tinimbang nggunakake kunci sing dikunci

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar