Basa liyane

  • EAS Tag Optical

EAS Tag Optical

Description: EAS Tag Optical

ukuran: 28*23*50mm 

frekuensi: 58kHz /8.2MHz 

warna: Putih / klawu utawa selaras 

kunci: Standard / kunci super Magnetik

packing: 1000pcs / CTN, 15KG, 0.033CBM

  • Info Product
  • video

iki entheng, tag unobtrusive lenggah rapi ing lengen larang, kacamata Desainer. 

Saliyane, tag optik migunani kuwat bisa diatur pas kaca tingal panah.

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar