Basa liyane

  • EAS Remover

EAS Remover

Description: Remover 

ukuran: Ф75 * 22mm

Force Magnetic: ≥6000GS 

packing: 100pcs / CTN,22KG, 0.028CBM 

  • Info Product

A Remover digunakake kanggo mbusak tags hard re-iso digunakke. Jinis Remover digunakake bakal gumantung ing jinis tag. Ana macem-macem detachers kasedhiya, karo mayoritas nggunakake wesi sembrani kuat. Sembarang nyimpen kang migunakake sistem anti-shoplifting lan wis Remover kudu ngurus supaya aman kuwi ora bisa dibusak. Sawetara detachers bener duwe securitys tag nang wong, kanggo menehi tandha nyimpen personel saka wong-wong mau kang dibusak saka (utawa digawa menyang) nyimpen.

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar