Basa liyane

  • EAS CD Luwih aman

EAS CD Luwih aman

Description: CD pindho Luwih aman 

ukuran: ukuran njaba: 147*150*30mm           

                       ukuran utama: 143*126*27mm 

frekuensi: 8.2MHz / 58KHz / 66KHz / Ehm utawa selaras

packing: 120pcs / CTN, 11KG, 0.08CBM 

  • Info Product

kothak luwih aman iku Keamanan lemantun dikunci karo keuntungan saka Merchandising mbukak, Gampang kanggo aplikasi lan mbusak dening Remover.

EAS luwih aman bisa digunakake kanggo nglindhungi merchandises kayata wangi, silet kit, cerutu, DVD, baterei, kosmetik, rokok, etc.

Tags kasedhiya karo salah siji kekuatan standar utawa dhuwur-kekuatan kunci Magnetik.

Kabeh model tag pemicu weker antena. fungsi iki aktif lan ora bisa dipatèni apa utawa ora tag dikunci.

Tags sing digawe saka polycarbonate bahan dhuwur, menehi pangayoman super kanggo dagangan.

Clear kothak ngidini tumbas kanggo gampang ndeleng lan tuku barang dagangan.

Pancingan sing pilihan kanggo paling aman, trep kanggo hanging dagangan ing beting tampilan.

Ana sawetara sing kebak luwih aman ing Penting. Opo meneh, Penting bisa ngrancang lan nggawe cetakan minangka requirement. 

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar