Basa liyane

  • EAS Botol Tag

EAS Botol Tag

Description: Tag Botol Mini Sabuk 

ukuran: 35*29mm 

frekuensi: 58KHz / 8.2MHz 

warna: Gray / putih utawa selaras 

kunci: Ngunci Magnetic

packing: 500pcs / cnt, 10KG, 0.028CBM

  • Info Product
  • video

Arep kanggo ngamanake botol anggur utawa susu bisa saka ilang?

Arep kanggo nglindhungi item larang kayata tas Desainer lan bagasi?

Banjur Universal tag botol migunani karo kabel iku solusi sing apik.  

Desain saka jinis iki tags tegese iku bisa diatur kanggo nglindhungi akeh item ukuran beda. Iku bakal ngamanake gendul lan mbungkus sak nyudo tas, Ngalahake bagasi lan malah racquets olahraga. Menapa malih, siji ukuran mathuk paling gendul.

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar