Basa liyane

  • B002 EAS Botol Tag

B002 EAS Botol Tag

Description: EAS Botol Tag 

ukuran: 42*48mm 

frekuensi: 8.2MHz 

warna: Werna abu-abu / putih utawa disesuaikan 

kunci: Ngunci Magnetic

packing: 250pcs / CTN, 7KG, 0.034CBM 

  • Info Product

Tag botol EAS minangka desain kanggo ngamanake tag botol ing toko. 

Kauntungan kanggo tag botol EAS kaya ing ngisor iki:

1. Rintangan kekalahan dhuwur

2. Woh macem-macem cara lampiran

3. Properti deteksi sing banget

4. Pencegah visual kanggo nyolong

5. Gampang dicopot ing titik sade

6. Pencegah visual kanggo nyolong

7. Gampang ditrapake

Regane B002-EAS-Botol-Tag-Paling Luwih

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar