Basa liyane

  • A028S / H028S Keamanan Towel Tag

A028S / H028S Keamanan Towel Tag

Katrangan: Tag Towel Keamanan EAS

ukuran: 41*20*8mm

frekuensi: 58KHz / 8.2MHz 

warna: Purple

packing: 2000pcs / CTN, 10KG, 0.028 CBM

  • Info Product

Tag Towel Keamanan EAS

Tag Towel Keamanan EAS kanggo dijahit andhuk, gaun klambi & siram kanggo digunakake ing gym lan hotel.

Towel tag bakal ngadeg ngumbah lan nyetrika.

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar