Basa liyane

  • Anti Maling Tag

Anti Maling Tag

Description: Tag Pencil Cilik

ukuran: 43*13*16mm

frekuensi: 58KHz / 8.2MHz 

warna: putih, abu-abu utawa selaras 

packing: 1000pcs / CTN, 8KG, 0.02CBM 

  • Info Product

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar