Basa liyane

  • Sistem Keamanan AM

Sistem Keamanan AM

ukuran: 165*39*10cm

frekuensi: 58kHz

Material:Akrilik

Tegangan: 220/110V

ukuran Carton: 170*50*12cm

packing: 1pcs / CTN,24KG,0.1CBM

  • Info Product

sistem EAS operate saka asas prasaja preduli saka Produsèn utawa jinis tartamtu saka teknologi digunakake: pemancar a ngirim sinyal ing jumlah ditetepake kanggo panrima. Iki nggawe area ndjogo, biasane ing aisle checkout utawa metu ing cilik saka toko toko. Senadyan ngetik wilayah, tag utawa label kanthi ciri khusus nggawe gangguan, kang dideteksi dening panrima. Ing liya pas kang tag utawa label disrupts sinyal punika bagean khusu saka sistem EAS beda. Tuladhane, tag utawa label bisa ngowahi sinyal kanthi nggunakake prapatan semi conductor prasaja (dhasar bangunan pemblokiran saka sirkuit terpadu), sirkuit dirungokake dumadi saka inductor lan kapasitor, ngudani Magnetik alus utawa kabel, utawa kedher resonators.

Miturut rancangan sinyal Kagodha digawe dening label lan dideteksi dening panrima iku cetha lan ora kamungkinan bakal digawe dening kahanan alam. tag punika unsur tombol, iku kudu nggawe sinyal unik supaya weker palsu. Gangguan ing lingkungan elektronik disebabake tag utawa label nggawe kondisi weker sing biasane nuduhake wong iku shoplifting utawa njabut item dilindhungi saka wilayah.

Umumé teknologi dictates carane sudhut metu / ngleboke aisle uga. Sistem kasedhiya yen tutup saka aisle panah munggah menyang bukaan nyimpen mall sudhut. Kajaba, jinis teknologi mengaruhi ease saka ngreksa (Watesan utawa detuning sinyal), visibilitas lan ukuran label, tingkat weker palsu, persentasi saka tingkat deteksi (Pick tingkat), lan biaya.

Fisika tag EAS tartamtu lan teknologi EAS asil nemtokake sawetara frekuensi digunakake kanggo nggawe wilayah ndjogo. sistem EAS sawetara saka jumlah banget kurang liwat sawetara frekuensi radio. Kajaba, iki beda jumlah muter peran tombol ing madegake fitur sing mengaruhi operasi.

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar