Basa liyane

  • AM Keamanan Shopping Bag

AM Keamanan Shopping Bag

frekuensi: 8.2MHz / 58KHz / EM / loro

Size: 30*40cm

warna: Blue utawa pilihan

Material: PVC karo serat katun(sisih transparent); Polyester lan nilon(sisih liyane)

  • Info Product

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar