Basa liyane

  • Label stiker AL001 Penting

Label stiker AL001 Penting

Description: Alus label AM Sticker AM label

ukuran: 44.5*11.1*2mm

frekuensi: 58kHz

warna: barcode, putih, ireng

packing: 20000pcs / CTN, 13kg, 0.043CBM

  • Info Product

Murup AL001  Label stiker AM bisa diaktifake (nganggo) utawa non-deactivable (iso digunakke) label. 

 Werna kanggo Stiker AL001 Penting  label bisa dadi barcode (palsu), putih lan ireng. 

Low-rega Label AM kasedhiya ing macem-macem gaya standar lan adat lan kasedhiya ing lembaran kanggo nyakup para pengecer kanthi sumber panyaring sumber lan syarat perlindungan produk ing toko liyane. 

Specifications Listrik
frekuensi : 58kHz / -300Hz
deactivation : 100%
Operating Distance: Nganti 1.6m kanggo Dual pancikan sistem.

Quality Specifications

AQL = 1.0
M / ISO / RoHS / MSDS

Bahan saka Construction
1. omah plastik (Polystyrene / poliethelin 0.35mm (0.014) kekandelan.)
2. Resonator
3. laminate
4. bias
5. Tape
6. Garis Rilis 

 Label atic AM DR Label AM DR Sensormatik

AL001-DR-label-AM-Sticker-AM-label-Price



PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar