Basa liyane

  • AL010 EAS AM Sew ing Label

AL010 EAS AM Sew ing Label

Description: AM Sew-in label

frekuensi: 58kHz

ukuran: 75*20mm / selaras

  • Info Product

Source tagging punika aplikasi saka tags keamanan EAS ing sumber, Supplier utawa Produsèn, tinimbang ing sisih toko saka chain.For toko, sumber tagging ngilangake beyo pegawe needed kanggo aplikasi tags EAS piyambak, lan nyuda wektu antarane panrimo saka barang dagangan lan nalika dagangan siap for sale. Kanggo Supplier, entuk manfaat utama punika pengawetan saka estetika toko packaging dening easing aplikasi saka tags keamanan ing packaging produk. Source tagging ngidini tags EAS kanggo ndhelikke lan liyane angel kanggo mbusak.
Aplikasi-kacepetan dhuwur saka label EAS, cocog kanggo pangolahan packaging komersial, iki sampurna liwat modifikasi kanggo meksa-sensitif standar applicators label lan iki dikembangaké lan ngenalaken dening Craig Patterson (Langkawi, Tennessee), pisanan kanggo cartridges print Hewlett Packard. dina iki, barang konsumen sing sumber diwenehi ing kecepatan dhuwur karo label EAS tergabung menyang packaging utawa produk dhewe. 

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar