Basa liyane

  • A028 / H028 EAS Towel Tag

A028 / H028 EAS Towel Tag

Description: Towel Tag

ukuran: 33.5*16.5*8.5mm (AM)

                   38*18*8mm (RF)

frekuensi: 58KHz / 8.2MHz

warna: Gray, putih utawa selaras

packing: 2000pcs / CTN, 11KG, 0.028 CBM

  • Info Product

Towel Tag

Towel Tag kudu dijahit, gaun klambi & siram kanggo digunakake ing gym lan hotel.

Towel tag bakal ngadeg ngumbah lan nyetrika.

PANALITEN ONLINE

  • Coba kode anyar