Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • SP002 lancah Wrap

SP002 lancah Wrap

gambaran: lancah Wrap

ukuran: 70*45mm

prekuensi: 58KHz / 8.2MHz / Boh

warna: Hideung atawa ngaropéa

konci: Ngonci magnét

cara alarem: 2 alarm

panjang sambungan kabel: 4 kabel, 80cm unggal

pak-pakan: 100PCS / ctn, 9KG, 0.036CBM

  • Info produk
  • video

Ngabogaan produk dibui di cages atanapi cabinets showcase masihan loba warung anu ngaluarkeun customer badag, nu ngahasilkeun ngagambarkeun goréng. Lancah Wrap bisa ngabantu anjeun ngajawab masalah anu. The bungkus lancah boga 4 kawat sambungan kabel karajinan hawa anu amplop na cinch handap dagangan pageuh sabudeureun rangkep. The bungkus lancah hurung alarm basa batur nyoba motong kabel atawa tempers kalawan dagangan nu.

Mangpaat anu wraps lancah nyadiakeun kaasup:

1)       Konsumén boga pangalaman hadé sakumaha maranéhna bisa mintonkeun buka kalawan bébas

2)       Lancah produk dibungkus téh gampang dagangan dina tampilan na presents produk sakumaha dimaksud

3)       Dagangan tetep aman tur résiko tina maling teh geus dikawasa

4)       Staf anu yakin dagangan rangkep tetep gembleng sarta mangrupakeun pilfering aman

5)       kuli jualan bisa epektip dipake pikeun ngajual leuwih produk tinimbang porsi mintonkeun dikonci

 

The bungkus lancah tiasa 1, 2, 3 alarm ku cara, jéntré sakumaha dihandap:

SP002-lancah-Wrap-Murah

ukuran béda, Desain lancah bungkus anu availble di Sorot:

SP002-lancah-Wrap-Produsén

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar