Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • SL001 Stoplock

SL001 Stoplock

gambaran: Stoplock

ukuran: 39*19*15.5mm

Diaméter ti Hole:4/4.5/5/5.7/6/7/8/9/10mm

konci: konci magnét

warna: Beureum atawa ngaropéa

beurat: 7g

pak-pakan: 2000PCS / ctn, 11KG, 0.028CBM

  • Info produk
  • video

Stoplock utamana dipaké pikeun tumerapna ahir hook rak ulah urang keur mindahkeun dagangan nu kaluar tina hook nu.

Ieu keur jualan tampilan ti mall badag, toko ranté, tempat paméran, toko digital, jeung sajabana Stoplock henteu ngan ngabogaan pangaruh tampilan éndah, tapi ogé bisa nyingkahan maling & karuksakan.

SL001 Stoplock of keur tunggal tampilan hook. Ukuran na tiasa 4, 4.5, 5, 5.7, 6, 7, 8, 9, 10mm hook. Warna ieu ngaropéa. 

Nyaéta 6 model stoplock di Sorot ayeuna. 

Pikeun hook tunggal: SL001, SL002, SL003, SL005

Pikeun ganda uli: SL004 na SL006 

SL001-EAS-Stoplock-Profesional-Produsén

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar