Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • SL002 gaul konci

SL002 gaul konci

gambaran: eureun konci

ukuran: 39*19*18mm

Diaméter liang: 4.5/6mm

konci: Ngonci magnét

warna: Beureum atawa ngaropéa 

pak-pakan: 1000PCS / ctn, 8KG, 0.019CBM 

  • Info produk

Ngeureunkeun lock utamana dipaké pikeun tumerapna ahir hook rak ulah urang keur mindahkeun dagangan nu kaluar tina hook nu.

Ieu keur jualan tampilan ti mall badag, toko ranté, tempat paméran, toko digital, jeung sajabana Ngeureunkeun konci henteu ngan ngabogaan pangaruh tampilan éndah, tapi ogé bisa nyingkahan maling & karuksakan.

SL002 gaul konci kanggo tunggal tampilan hook. Ukuran na tiasa 4.5, 6mm hook. Warna ieu ngaropéa. Tombol magnét nyaéta D016. 

Nyaéta 6 model stoplock di Sorot ayeuna. 

Pikeun hook tunggal: SL001, SL002, SL003, SL005

Pikeun ganda uli: SL004 na SL006 

SL001-EAS-Stoplock-Profesional-Produsén

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar