Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • Tag Kaamanan pikeun Susu bisa

Tag Kaamanan pikeun Susu bisa

gambaran: Tag Kaamanan pikeun Susu bisa

ukuran: 42*48mm

prekuensi: 8.2MHz / EM

warna: ngaropéa 

pak-pakan: 250PCS / ctn, 8KG, 0.028CBM

  • Info produk

Tag Kaamanan pikeun Susu bisa

Susu Bisa tag anu idéal pikeun susu bubuk kaléng, alat-alat olahraga, jeung sababaraha parabot kakuatan. Tangtu eta pisan visual maling tangkal. Susu bisa tag bisa dibui ku inti baja.

Desain pinter ngajadikeun eta gampang pikeun nasabah ngagunakeun jeung pariksa tanggal produksi.

dimensi béda pikeun kaléng béda. Naon deui, urang ogé dirancang nu keur ngagiling disposable tiasa tag. 

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar