Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • Kaamanan balanja Kantong

Kaamanan balanja Kantong

prekuensi: 8.2MHz / 58KHz / EM / duanana

ukuran: 45*48cm

warna: Hideung atawa pilihan

material: Héksagonal kawat bolong, nilon(dua sisi); katun kanvas(sabudeureun tas)

packing:50PCS / ctn, 17KG, 0.098CBM

  • Info produk

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar