Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • Tag Kaamanan optik

Tag Kaamanan optik

gambaran: kaamanan Tag optik

ukuran: 27*28mm 

prekuensi: 58KHz / 8.2MHz

warna: Abu atawa ngaropéa 

konci: mesin

konci: OPR001 detacher mékanis 

pak-pakan: 1000PCS / ctn, 11KG, 0.028CBM 

  • Info produk

Tag optik

ieu lightweight, tag unobtrusive sits rapih dina panangan tina mahal, kacamata desainer. 

Salaku tambahan, tag optik reusable kuat bisa disaluyukeun pikeun nyocogkeun gelas sempit.

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar