Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • Kaamanan Témbongkeun Hook

Kaamanan Témbongkeun Hook

gambaran: kaamanan tampilan Hook

panjang: 150/180/240mm atawa ngaropéa

sadia Pikeun: Alur Lempeng / Hole Lempeng

  • Info produk

tampilan Kaamanan hook dipaké pikeun jualan tampilan ti molotok na bungkusan komoditi. 

Cai mibanda pangaruh tampilan éndah, nu bisa beatify nu arrangements produk. sajaba ti, eta bisa nyingkahan maling & karuksakan. produk kasebut lega ditempo di toko tinggi-tungtung na mall badag pikeun nembongkeun kavling komoditi kawas headphone, accu, buku, obat, kosmétik, kapang & maot bagian, tas na LED jsb.

Bisa jadi sampurna lumaku ka toko digital, toko ponsel, toko buku, apotek, asesoris otomatis toko, mal, tempat paméran, toko ranté branded, pangalaman toko, toko gambar, jeung toko andalannya. jsb.

Kaamanan Témbongkeun Hook geus dipasang dina slatwall atanapi pegboard. Panjang tampilan hook kaamanan nyaeta 150cm, 180cm, 240cm sarta ngaropéa. 

Nyaéta 5 model di Sorot pikeun slatwall béda jeung pegboard, mangga pariksa handap gambar pikeun leuwih rinci:

DPH001-Kaamanan-display-Hook-Kanggo-diobral

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar