Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • Tag SA002 EAS Cable Kaamanan

Tag SA002 EAS Cable Kaamanan

gambaran: Timer alarem konci tag / kabel / konci Magnetic

ukuran: 70*36*19

prekuensi:8.2MHz / 58Khz

warna   : Hideung / Gray / bodas atawa ngaropéa tag alarming

panjang:135mm atanapi cusomized

pak-pakan: 100PCS / karton,6kg,0.028CBM 

  • Info produk

upami anjeun hayang ka ngalindungan kamewahan item such siga kulit and suede jas, jelema nu nyieun rarancangjeungsp;tas and bagasi. ieu sorangan ngahariwangkeun tag bisa nyadiakeun tilu tingkat ti panyalindungan, mastikeun éta maksimum kaamanan keur Anjeun luhur hargana barang dagangan.

kahiji ti sadaya, ieu micu the alarm on tétanbsp;pedestals on Kaluar;

Bréh, sakali éta pedestals ngabogaan geus alarmed, ieu bakal neruskeun ka timer alarem samentara di gerakan;
panungtungan tapi teu sahenteuna, sorangan alarm upami éta kabel mangrupa motong.

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar