Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • Tag Alarm SA001

Tag Alarm SA001

gambaran: Tag alarem

ukuran: 83*34*23mm

prekuensi: 8.2MHz / 58KHz

warna : hideung, hawuk, bodas atanapi ngaropéa Lanyard

panjang: 175mm / 1200mm atanapi cusomized 

pak-pakan: 100PCS / ctn, 6KG, 0.028CBM 

  • Info produk

upami anjeun hayang ka ngalindungan kamewahan item such siga kulit and suede jas, jelema nu nyieun rarancangjeungsp;tas and bagasi. 

tag alarem ieu bisa nyadiakeun tilu tingkat ti panyalindungan, mastikeun éta maksimum kaamanan keur Anjeun luhur hargana barang dagangan.

kahiji ti sadaya, ieu micu the alarm on tétanbsp;pedestals on Kaluar;

Bréh, sakali éta pedestals ngabogaan geus alarmed, ieu bakal neruskeun ka timer alarem samentara di gerakan;

panungtungan tapi teu sahenteuna, sorangan alarm upami éta kabel mangrupa motong.

tag alarem tiasa 1, 2, 3 Cara alarm. 

Panjang tag alarem ieu ngaropéa. 

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar