Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • Susu Dupi Tag

Susu Dupi Tag

gambaran: Badag Susu bisa aman

ukuran luar: 144*52mm           

ukuran batin: 125*28mm

prekuensi: 8.2MHz / 58KHz / duanana 

pak-pakan: 100PCS / ctn, 17KG, 0.09CBM 

  • Info produk

Susu Dupi Tag

Susu Bisa tag anu idéal pikeun susu bubuk kaléng, alat-alat olahraga, jeung sababaraha parabot kakuatan. Tangtu eta pisan visual maling tangkal. Susu bisa tag bisa dibui ku inti baja.

Desain pinter ngajadikeun eta gampang pikeun nasabah ngagunakeun jeung pariksa tanggal produksi.

dimensi béda pikeun kaléng béda. Naon deui, urang ogé dirancang nu keur ngagiling disposable tiasa tag. 

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar