Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • L003 EAS Lanyard

L003 EAS Lanyard

gambaran: EAS Lanyard

ukuran: 175mm (7")/ngaropéa 

pak-pakan: 5000PCS / ctn, 12KG, 0.022CBM

  • Info produk

EAS Lanyard mangrupa asesoris eas, nu dipaké babarengan jeung tag teuas atawa pin ngajaga merchandises, sapertos tas, jaket kulit, olahraga racquets jeung saterusna. 

Looped di salah sahiji tungtung kalawan pin a di tungtung séjén nyelapkeun kana teuas tag. Panjang lanyard EAS tiasa 175mm atawa ngaropéa.  

Warna EAS lanyard tiasa bodas atawa hideung. 

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar