Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • Insertable AM ​​DR Label

Insertable AM ​​DR Label

gambaran: Insertable AM ​​Label

ukuran: 45.5*11.1*2mm

prekuensi: 58kHz

warna: barkod,bodas,hideung

pak-pakan: 20000PCS / ctn, 13kg, 0.043CBM

  • Info produk

Insertable AM ​​DR Label tiasa deactivable (disposable) atawa non-deactivable (usable) etiket.  Ku luhureun titik, insertable AM ​​DR Label gampang bisa diselapkeun kana kotak, nu merenah pikeun toko obat jeung saterusna. 

Low-harga Insertable AM ​​DR Label anu sadia dina rupa-rupa standar na custom gaya na nu aya di cadar pikeun nampung retailers kalawan sumber-tagging jeung sarat panyalindungan produk di-toko lianna. 

Spesifikasi listrik
prekuensi : 58kHz / -300Hz
Deactivation : 100%
operasi Jarak: Nepi ka 1.6m pikeun Dual titincakan sistim.

kualitas Spesifikasi

AQL = 1.0
CE / ISO / RoHS / MSDS

Bahan tina Konstruksi
1. perumahan palastik (Polystyrene / poliétilén 0.35mm (0.014) ketebalan.)
2. Resonator
3. Laminate
4. bias
5. napel
6. release Liner

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar