Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • HPC001 Jalma counter

HPC001 Jalma counter

113*67*20mm,213g

dimeunangkeun data gampang dumasar titimangsa atawa ku sajam atanapi ku month..etc

500 memori jam

1.5 tampilan LCD layar biru inci

Nirkabel non-arah

1-5 méter \ 'jarak

  • Info produk

 

HPC001 Jalma counter mangrupakeun infrered baé counter basajan kalawan bagan laporan basajan. Jalma counter ngabogaan layar LCD pikeun némbongkeun data. Jalma counter ieu Powered by accu. 

Jalma urang sistem cacah anu akurat, bisa dipercaya, gampang pikeun masang, pangropéa low, na pisan affordable. loba retailers, perpustakaan, museum, sarta usaha sejenna nu nyokot kauntungan tina lobana mangpaat sistem ieu nyadiakeun. Ampir wae jenis bisnis tiasa nguntungkeun tina data Jalma kami cacah sistem nyadiakeun.

Retailers anggo Jalma kami Counters nangtukeun jualan keur babandingan customer sarta kali lalulintas puncak customer ti hiji hourly, sapopoe, mingguan, sudut pandang bulanan.

Perpustakaan anu milih Counters nganjang kami, sabab nyadiakeun solusi pisan affordable keur cacah otomatis nu datang maranéhanana salila hiji kurun waktu nu tangtu. Sababaraha perpustakaan anu malah ngagunakeun jalma nirkabel kami sistem na pakét software cacah pikeun ngalacak jam puncak maranéhna keur kaperluan operasional.

Spésifikasi HPC001  

*padet jeung cahaya beurat (113*67*20mm,213g)

*gampil data hasil nu dimeunangkeun deui by kaping or by jam oatawankup;by month..etc

*meja pamantes manajemén via Windows, teu tambahan software diperlukeun 

*1.15 inci biru layar LCD mamerkeun ngajadikeun ieu gampil on éta panon

*di pamatuhana sorangan ingetan mampuh ti nyimpen keur ka luhur ka 500 hours(Per jam per asup).

*Replaceable batre dioperasikeun keur a sabenerna nirkabel parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

*diitung di peuntas bentang ka luhur ka 5-7 meters, pangalusna kinerja: 3-4&nbsméterrs.

*Integrated ningkatna kumpulan atawa meunang milih ABS plastik kalinggihan

*setelan &preferensi anu junun lokal ku konci dewan on éta langganan meja pamantes

*LCD layar tukang-lampu giliran-on / off iraha ngan jelema jalan asup

*kakuatan on / off otomatis keur panjang batre kahirupan

*leuwih handap batre indikator on LCD layar

*dua basa keur operasi(Inggris / Cina)

*LED tandana keur leuleus tanda

*lalar liwat data on desktop mamerkeun keur geuwat panalungtikan

*mampuh to aya diwangun kana EAS antena&nbka;to gawe bareng jeung systemCustomer meja pamantes

 


Gampang Laporan Bagan: 


 

counter baé urang geus dipake keur rupa béda toko. 


Sorot mangrupakeun salah sahiji manufactuer pangheubeulna ngeunaan counter customer di Cina. Urang dimekarkeun counter customer infra red di begining nu, lajeng diteundeun pikeun ngapdet ka

ngarojong hiji produk hadé pikeun konsumén urang. ayeuna, keur counter customer infra red, laju akurasi tiasa 95%. 

Papanggih sarat béda konsumén, camere jalma counter aya siap ayeuna. Laju akurasi tinggi, instalasi gampang, bagan laporan lengkep, tiasa intergrate

 kana Pos / Sistim ERP, 24 jam dina garis rojongan sangkan bener populér kiwari.


Kami geus dirancang solusi counter customer keur loba toko, sapertos Cina Telecom, toko éléktronik Sony, toko iPhone, Lego sarta pameran BMW jeung saterusna. 


ayeuna, kami nu serching agénsi sakuliah dunya. Pikeun agénsi kami, aya seueur hak husus ti harga, rojongan tech jeung saterusna. 


Wilujeng sumping di gabung kami! 

model langkung, mangga klik dihandap gambar:

Upami Anjeun keur néangan pikeun jalma infra red kontra kalawan laju akurasi tinggi, software lengkep, cocog pikeun toko ranté, mangga klik dihandap:

Pikeun counter jalma kaméra, mangga parios handap:


 

 

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar