Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • HPC002 Electronic nganjang counter

HPC002 Electronic nganjang counter

87*59*27mm,213g

110V atawa input 220V AC

dimeunangkeun data gampang dumasar titimangsa atawa ku sajam atanapi ku month..etc

500 memori jam

11.5 tampilan LCD layar biru inci

Nirkabel non-arah

1-7 méter \ 'jarak

  • Info produk

Urang nganjang counter Electronic anu akurat, bisa dipercaya, gampang pikeun masang, pangropéa low, na pisan affordable. loba retailers, perpustakaan, museum, sarta usaha sejenna nu nyokot kauntungan tina lobana mangpaat sistem ieu nyadiakeun. Ampir wae jenis bisnis tiasa nguntungkeun tina data Jalma kami cacah sistem nyadiakeun.

Retailers anggo kami Electronic nganjang counter nangtukeun jualan keur babandingan customer sarta kali lalulintas puncak customer ti hiji hourly, sapopoe, mingguan, sudut pandang bulanan.

Perpustakaan anu milih urang Electronic nganjang counter, sabab nyadiakeun solusi pisan affordable keur cacah otomatis nu datang maranéhanana salila hiji kurun waktu nu tangtu. Sababaraha perpustakaan anu malah ngagunakeun jalma nirkabel kami sistem na pakét software cacah pikeun ngalacak jam puncak maranéhna keur kaperluan operasional.


spésifikasi

*Ci sarta lampu beurat (87*59*27mm,65.4g)

 *dimeunangkeun data gampang dumasar titimangsa atawa ku sajam atawa ku bulan…jsb

 *Manajemén counter via Windows, euweuh jalma software tambahan diperlukeun cacah

 *1.15 inci tampilan LCD layar biru matak ngamudahkeun dina panon

 *memori internal sanggup nyimpen nepi ka 500 jam(Per jam per Éntri)

*batré Replaceable dioperasikeun pikeun instalasi sabenerna nirkabel

*Diitung sakuliah bentang nepi ka 5-7 meters, kinerja pangalusna di 3-méterrs

*Terpadu set ningkatna atawa pilihan korsi ABS palastik

*setelan &preferensi anu junun lokal ku dewan konci dina loket

*layar LCD tukang-lampu giliran-on / off lamun ukur jalma aksés

*Kakuatan on / off otomatis pikeun hirup batré panjang

*Indikator batré handap dina layar LCD

*Dua basa keur operasi(Inggris / Cina)

*LED indikasi for jeung sinyal lemah

*data lalulintas dina tampilan desktop pikeun panalungtikan saharita

*Mampuh jadi diwangun kana EAS Antenna bisa digawé babarengan kalayan sistem

*bentukna leutik kalayan unjuk unggulan

*Ngeusi batre aya duanana ku electrify jeung batré 

 

Gampang Laporan Bagan: 

Kami Electronic nganjang counter geus dipaké dina rupa béda toko: 

Sorot mangrupakeun salah sahiji manufactuer pangheubeulna ngeunaan counter customer di Cina. Urang dimekarkeun counter customer infra red di begining nu, lajeng diteundeun pikeun ngapdet ka

ngarojong hiji produk hadé pikeun konsumén urang. ayeuna, keur counter customer infra red, laju akurasi tiasa 95%. 

Papanggih sarat béda konsumén, camere jalma counter aya siap ayeuna. Laju akurasi tinggi, instalasi gampang, bagan laporan lengkep, tiasa intergrate

 kana Pos / Sistim ERP, 24 jam dina garis rojongan sangkan bener populér kiwari.

Kami geus dirancang solusi counter customer keur loba toko, sapertos Cina Telecom, toko éléktronik Sony, toko iPhone, Lego sarta pameran BMW jeung saterusna. 

ayeuna, kami nu serching agénsi sakuliah dunya. Pikeun agénsi kami, aya seueur hak husus ti harga, rojongan tech jeung saterusna. 

Wilujeng sumping di gabung kami! 

 

model langkung, mangga klik dihandap gambar:

Upami Anjeun keur néangan pikeun jalma infra red kontra kalawan laju akurasi tinggi, software lengkep, cocog pikeun toko ranté, mangga klik dihandap:


Pikeun counter jalma kaméra, mangga parios handap:



panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar