Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • Ink golf Tag

Ink golf Tag

gambaran: tag golf tinta

ukuran: Ф55mm 

prekuensi: 8.2KHz / 1.95MHz / 58KHz / 66KHz atawa ngaropéa

warna: hideung, hawuk, krim, bodas atanapi ngaropéa 

konci: Baku / super konci 

pak-pakan: 500PCS / ctn, 11KG, 0.036CBM

  • Info produk

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar