Basa lianna

Tel: 400-021-9985
1. Naon EAS? 
 
Pasal panjagaan éléktronik nyaéta sistem nu ngajaga barang dagangan ti maling. Hiji sistem EAS boga tilu komponén:
1) Labél jeung tag-éléktronik teuas sensor nu napel dagangan ku pin atawa lanyards;
2) Deactivators na detachers-dipaké dina point of diobral ka sacara éléktronik nganonaktipkeun labél tur coplokkeun tag teuas reusable sakumaha item nu dibeuli; 
3) Detéktor nu nyieun hiji zone panjagaan di kaluar atanapi Checkout aisles.
Prosés EAS dimimitian ku ngalampirkeun labél atawa tag hésé dagangan. Nalika hiji item geus dibeuli, labél nu geus dinonaktipkeun atawa tag teuas dipiceun. Sanajan, lamun dagangan kalawan labél aktif atawa tag teuas dibawa kaliwat detektor teh, hiji sora alarm.
di luhur 800,000 Sistem EAS anu dipasang di sakuliah dunya, utamina dina pasar ritel. Ieu ngawengku Apparel, ubar, potongan harga, puseur imah, Hypermarkets, kadaharan, raramean, jeung toko husus.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Kumaha EAS Systems Gawé? 

Sistem EAS beroperasi ti prinsip basajan paduli produsén atawa tipe husus tina téhnologi dipaké: pamancar anu ngirimkeun sinyal dina frékuénsi anu tangtu pikeun panarima a. Ieu nyiptakeun aréa panjagaan, biasana dina hiji Barisan Checkout atanapi hiji kaluar dina kasus toko ritel. Kana ngasupkeun wewengkon, tag atawa labél jeung ciri husus nyiptakeun gangguan a, nu geus ditandaan ku panarima. Sarana pasti ku nu tag atawa labél disrupts sinyal mangrupakeun bagian has sistem EAS béda. Salaku conto, tag atawa labél bisa ngarobah sinyal ku maké simpang semi-konduktor basajan (blok wangunan dasar tina hiji sirkuit terpadu), a circuit katala diwangun ku hiji induktor na kapasitor, strips magnét lemes atawa kawat, atawa béja resonators.
Ku desain sinyal kaganggu dijieun ku tag jeung ditandaan ku panarima mangrupa has teu gampang jadi dijieun ku kaayaan alam. tag ngarupakeun unsur konci, keur eta kedah nyieun sinyal unik ulah alarm palsu. The gangguan di lingkungan éléktronik disababkeun ku tag atawa labél nyiptakeun hiji kondisi alarm nu biasana nunjukkeun batur téh shoplifting atawa ngurangan hiji item ditangtayungan ti wewengkon.
Sifat téhnologi nu dictates sabaraha lega nu kaluar / lawang Barisan bisa jadi. Systems nu sadia nu panutup ti Barisan sempit nepi ka lawang toko mall lega. Similarly, jinis téhnologi mangaruhan betah shielding (blocking atanapi detuning sinyal), nu pisibilitas jeung ukuran tag, laju alarm palsu, persentase laju deteksi (nyokot laju), sarta cost.The fisika ngeunaan tag EAS tinangtu sarta téhnologi EAS resultant nangtukeun mana rentang frékuénsi anu dipaké pikeun nyieun wewengkon panjagaan. Sistem EAS dibasajankeun frékuénsi pisan low ngaliwatan rentang frékuénsi radio. SimilaNya kitufrekuensi béda maénkeun peran konci dina ngadegkeun fitur nu mangaruhan operasi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Works Téhnologi Kumaha Acousto-Magnetic? 
 
Sistem EAS Acousto-magnét nganggo pamancar pikeun nyieun hiji wewengkon panjagaan mana tag tur labél anu kauninga. mancar ngirimkeun sinyal frekuensi radio dina frékuénsi 58 kHz (rébuan siklus per detik), tapi frékuénsi anu dikirim dina pulsa. Sinyal ngirimkeun energizes tag dina zone panjagaan. Lamun pulsa sinyal ngirimkeun ends, tag responds, emitting sinyal frekuensi single kawas garpu tuning.
Sinyal tag anu di ngeunaan frékuénsi anu sarua salaku pamancar signal.While mancar pareum antara pulsa, sinyal tag ieu ditandaan ku panarima mangrupa. A microcomputer cek sinyal tag ditandaan ku panarima pikeun mastikeun éta dina frékuénsi katuhu, lumangsung dina jangka waktu nu disingkronkeun ka mancar, di tingkat ditangtoskeun, sarta di rate pengulangan bener. Lamun kriteria kasebut patepung, alarm lumangsung.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. Kumaha éléktromagnétik Works Téhnologi? 
 
Sistem EAS éléktromagnétik nyiptakeun hiji médan éléktromagnétik frékuénsi low (frékuénsi fundaméntal antara 70 Hz sarta 1 kHz umumna dipaké) antara dua pedestals di hiji kaluar atanapi Checkout Barisan. lapangan terus variasina dina kakuatan jeung polaritasna, repeating siklus mangrupa tina positif pikeun négatip na deui positif deui. Kalawan unggal satengah siklus, nu polaritasna tina médan magnét antara parobahan pedestals.
Dina respon kana médan magnét ngarobah dijieun ku mancar, ti domain médan magnét anu bahan tag abruptly "saklar" salaku kakuatan médan variasina kaliwat hiji titik nu tangtu, naha positif atawa négatif, salila unggal satengah tina siklus ngirimkeun. robah kasar ieu dina kaayaan magnét tina bahan tag dibangkitkeun sinyal sakeudeung yén geus euyeub di harmonik (lilipetan) sahiji frékuénsi fundaméntal. Ngagunakeun téhnik ngolah sinyal éléktronik, Sistim nu nangtukeun yén harmonik anu di frekuensi katuhu sarta tingkat, na yén maranéhna lumangsung di jangka waktu nu ditangtoskeun dina hubungan sinyal pamancar. Lamun kriteria nu patepung alarm lumangsung.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. Kumaha disapu-RF Works?

Kawas téknologi EAS séjén, disapu-RF migunakeun pamancar pikeun nyieun hiji wewengkon panjagaan mana tag tur labél anu kauninga. mancar ngirimkeun sinyal nu beda-beda antara 7.4 jeung 8.8 MHz (jutaan siklus per detik), naha nu mangrupa mangka disebut disapu; eta nyapukeun leuwih sauntuyan frékuénsi.
Sinyal pamancar energizes tag disapu-RF atawa labél, nu diwangun ku hiji sirkuit ngandung hiji kapasitor sarta hiji induktor atawa coil, duanana nu nyimpen énérgi listrik. Lamun disambung babarengan dina loop a, komponén tiasa lulus énergi deui mudik atanapi "resonate." Frékuénsi di mana sirkuit resonates ieu dikawasa ku cocog kapasitas neundeun éta coil sarta kapasitor. tag responds ku emitting sinyal nu dideteksi ku tambahan receiver.In kana sinyal tag leutik, receiver ogé responds kana sinyal pamancar loba nu leuwih gede. Ku detecting béda fase diantara dua sinyal ieu, jeung sipat séjénna sinyal tag, receiver sadar ku ayana tag tur dibangkitkeun alarm.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep sarta patarosan sejenna, mangga ngahubungan téhnik jalma urang.
tech Dept:+86-21-52360266 Ext: 8020
pingpinan: Adang Gao

sokongan

Taros Kami

  • Tel: +86-21-52353905
  • Fax: +86-21-52353906
  • Email: hy@highlight86.com
  • alamat: kamar 803, gedong 1, Prona Usaha Plaza, teu. 2145 Jinshajiang Jalan, Putuo District, Shanghai