Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • EAS Tag optik

EAS Tag optik

gambaran: EAS Tag optik

ukuran: 28*23*50mm 

prekuensi: 58kHz /8.2MHz 

warna: Bodas / abu atawa ngaropéa 

konci: Baku / konci super magnét

pak-pakan: 1000PCS / ctn, 15KG, 0.033CBM

  • Info produk
  • video

ieu lightweight, tag unobtrusive sits rapih dina panangan tina mahal, kacamata desainer. 

Salaku tambahan, tag optik reusable kuat bisa disaluyukeun pikeun nyocogkeun gelas sempit.

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar