Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • EAS Magnetic Detacher

EAS Magnetic Detacher

gambaran: Detacher 

ukuran: Ф75 * 22mm

Angkatan magnét: ≥6000GS

pak-pakan: 100PCS / ctn, 23KG, 0.028CBM

  • Info produk

A detacher ieu dipaké pikeun miceun tag teuas ulang usable. Jinis detacher dipaké bakal gumantung kana jenis tag. Aya rupa-rupa detachers sadia, kalawan mayoritas ngagunakeun magnet kuat. Sagala toko anu ngagunakeun hiji sistem anti shoplifting sarta boga detacher a kudu ngurus tetep eta diamankeun sapertos nu eta moal bisa dihapus. Sababaraha detachers sabenerna boga securitys tag jero aranjeunna, pikeun ngabejaan toko tanaga sahijina keur dikaluarkeun tina (atawa keur dibawa kana) toko.

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar